Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویژه برنامه‌های مختلفی در صدا و سیمای استان‌ها به مناسبت عید سعید فطر تدارک دیده شده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، همزمان با روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و حلول ماه شوال و عید سعید فطر، صدا و سیمای مراکز برای این عید فرخنده، تدارک وسیعی دیده و برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی گوناگونی را روانه آنتن می‌کنند که به صورت تولیدی یا زنده پخش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس و در سیمای هر مرکز، برنامه‌های ترکیبی متنوعی با عناوین گوناگون به صورت ویژه روی آنتن می‌رود.
مرکز خوزستان دو ویژه برنامه فارسی و عربی را برای این روز در نظر گرفته که عیدتون گرم و افراح العید نام دارند و شامل گفت‌وگو، موسیقی محلی، نمایش طنز و گزارش‌های مردمی هستند.
عید عاشقان عنوان ویژه برنامه عید فطر مرکز کیش است که به مدت یکصد دقیقه روی آنتن می‌رود همچنین صدا و سیمای مرکز مهاباد هم برنامه چراخان را برای عید فطر در نظر گرفته است، برنامه‌ای با حضور کارشناسان مذهبی، گزارش مردمی، دف‌نوازی و آیتم‌های شاد و متنوع دیگر؛ همچنین مرکز گیلان هم برنامه‌ای را با عنوان عیدانه و با آیتم‌های مشابه پخش خواهد کرد.
در خراسان شمالی ویژه برنامه شکرانه در دو بخش و طی روزهای 23 و 24 اردیبهشت ماه روی آنتن می‌رود و صدا و سیمای خرازان رضوی هم برنامه عید بندگی را در سه روز از 22 تا 24 اردیبهشت ماه پخش خواهد کرد.
عید بندگی عنوان ویژه برنامه صدا و سیمای مرکز بوشهر برای عید فطر امسال است که طی دو روز پخش می‌شود همچنین پوشش زنده اقامه نماز عید هم در دستور کار این مرکز قرار دارد.
در استان قم، سیمای این مرکز برنامه عید بندگی را به صورت ویژه روی آنتن می‌برد و علاوه بر اقامه نماز عید سعید فطر هم به صورت زنده پوشش داده می‌شود.
در مرکز سمنان برنامه‌ای با عنوان لطیف مثل عشق به مناسبت عید فطر و همزمان با 24 اردیبهشت ماه پخش خواهد شد و مرکز کرمان هم عید فطر را با برنامه‌های روتین ماه ماه و شب‌های کرمان جشن می‌گیرد.
وایک عنوان یکی از برنامه‌های مشهور صدا و سیمای مرکز لرستان است که به مناسبت عید فطر به صورت ویژه تولید و پخش خواهد شد و علاوه بر این برنامه نمایشی شادیانه هم به مناسبت این عید فرخنده روی آنتن سیمای مرکز لرستان می‌رود.
سیمای مرکز کرمانشاه، برنامه عیدانه را در دو نوبت روزهای 22 و 23 اردیبهشت ماه پخش می‌کند و صدا و سیمای استان مرکزی هم ویژه برنامه‌های شکرانه و ترنم (برنامه موسیقایی) را برای روزهای 22 تا 24 اردیبهشت ماه امسال در نظر گرفته است.
عید بندگی عنوان ویژه برنامه عید فطر صدا و سیمای مرکز گلستان است که طی دو روز پخش می‌شود و مرکز کردستان هم برنامه‌های زنده صاحبدلان» و عید بندگی را روی آنتن می‌برد همچنین ویزه برنامه ژین و ئه وین که جزو برنامه‌های روتین سیمای کردستان است به مناسبت عید فطر و به صورت زنده پخش خواهد شد. پخش مستقیم نماز عید فطر از دو مکان هم در دستور کار سیمای این مرکز قرار دارد.
ماه بهشت و عید رستگاران عناوین ویژه برنامه‌های عید فطر مرکز مازندران هستند که روزهای 23 و 24 اردیبهشت ماه روی آنتن می‌روند همچنین مرکز اصفهان هم با ویژه برنامه‌های زنده‌ود، یک شهر ضیافت و اصفهان امروز طی روزهای 23 و 24 اردیبهشت ماه، جشن عید فطر را برگزار می‌کند.
صدا و سیمای خراسان جنوبی عید مهربانی را در همین روزها روی آنتن می‌برد و مرکز اردبیل هم با ویژه برنامه‌های بایراملیق، فطر بایرامی و دعوت به استقبال جشن بندگی می‌رود.
در سیستان و بلوچستان، سیمای این مرکز برنامه روچگ را روزهای 23 و 24 اردیبهشت ماه و به مناسبت عید فطر پخش خواهد کرد و مرکز آذربایجان شرقی هم برنامه‌ای با عنوان فطر بایرامی را برای همین روزها در نظر گرفته است.
قرار فیروزه‌ای عنوان ویژه برنامه عید فطر مرکز همدان است و مرکز زنجان هم فطر بایرامی را در روزهای 22 تا 24 اردیبهشت ماه پخش می‌کند.
در مرکز ایلام ویژه برنامه شکرانه و برنامه روتین بنه مال به مناسبت عید فطر روی آنتن می‌روند و گل بارون و نسیم بهشت هم عناوین ویژه برنامه‌های مرکز کهگیلویه و بویراحمد برای روزهای 22 و 23 اردیبهشت ماه امسال هستند.
صدا و سیمای مرکز البرز هم برای عید فطر امسال ویژه برنامه جشن بندگی را طی روزهای 22 و 23 اردیبهشت ماه در نظر گرفته و عیدانه هم عنوان برنامه مرکز یزد برای عید فطر امسال است.
عید ماه و ساعه خیر، عنان دو برنامه ویژه عید فطر در مرکز آبادان هستند که هر دو 23 اردیبهشت ماه پخش می‌شوند، همچنین مرکز خلیج فارس برای روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته، برنامه‌های ماه رویایی و نوای شرجی را در نظر گرفته و برنامه روتین سرپناه هم با حال و هوای عید روی آنتن می‌رود.

صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری با دو ویژه برنامه عید عاشقی و عطر فطر به استقبال جشن بندگی می‌رود و رمضان و ائویمیز هم عناوین ویژه برنامه‌های عید فطر مرکز آذربایجان غربی هستند.
در مجموع 88 برنامه توسط سیمای مراکز برای عید فطر امسال تدارک دیده شده که با مدت زمان 7 هزار و 370 دقیقه روی آنتن می‌روند.
40 شبکه رادیویی استانی و شهری نیز همزمان با عید سعید فطر به مدت دو روز ویژه برنامه‌هایی را با درون مایه‌های شاد و مفرح پخش خواهند کرد که مدت زمان کلی آنها به 400 ساعت می‌رسد.
عید رستگاری، عید بندگی، عیدانه، ماه نو، کاروان شادی، عید عاشقان، عید بندگی و پاداش بندگی از جمله برنامه‌هایی هستند که طی این دو روز از صدای استان‌ها شنیده می‌شوند.
این ویژه برنامه‌ها در ساختارهای مختلف ترکیبی، مجله‌ایی، کارشناسی، مسابقه، مستند، میزگرد، گزارش مردمی، موسیقی و ترانه، نمایش‌های شنیدنی، تولیدات مردمی، تلفن و پیامک و گزارش‌های متنوع از آداب و رسوم عید فطر در بین اقوام در استان‌ها تولید شده‌اند.
بسته‌های صوتی از فعالیت گروه‌های کمک‌رسان مردمی در قالب پویش همدلی، بسته‌های صوتی از کادر درمان، پشت صحنه برنامه‌های افطار و سحرگاهی، گفت‌وگو با کارشناسان مذهبی در خصوص اهمیت عید فطر، زکات فطره و نحوه پرداخت آن، ارتباط با مراکز مختلف استانی، پخش گزارش از اقامه نماز عید فطر، عید بندگی در احادیث و روایات، تبیین موضوعاتی مانند نحوه استهلال و احراز عید فطر، تفاوت میان افق کشورها و تفاوت احکام مذاهب مختلف اسلامی در خصوص رویت هلال، تبیین وظایف بندگان پس از فراغت از ماه مبارک رمضان، بررسی جلوه های رحمت خداوند براساس دعای وداع ( دعای 45 صحیفه سجادیه)، ترویج سنت حسنه صله رحم به شیوه مجازی، تکریم سالمندان، تمرین عفو و بخشودگی، گفت‌وگو با مسئولان ستاد دیه و خیرینی که به آزادی زندانیان کمک می‌کنند و نمایش احادیث و روایات مرتبط با عید سعید فطر در رادیو نما، محور اصلی برنامه‌سازی در صدای استان‌هاست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرهنگی سازمان صدا و سیما ماه رمضان روزهای 23 و 24 اردیبهشت ماه برای عید فطر امسال عنوان ویژه برنامه مناسبت عید فطر اردیبهشت ماه پخش 23 اردیبهشت ماه صدا و سیمای مرکز ویژه برنامه عید ویژه برنامه روی آنتن می رود ویژه برنامه ها عید فطر مرکز عید سعید فطر پخش خواهد شد عید فطر برنامه ای هم برنامه عید بندگی روزهای 22 نماز عید استان ها دو روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۳۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • کشته شدن رییس صنف رستوران‌داران در هتل/ محاکمه آغاز می‌شود
  • تدارک شبکه‌های تلویزیونی در دهه کرامت
  • تدارک چند برنامه ویژه در دهه کرامت/ این اجراها را از دست ندهید
  • دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید هسته‌ای 
  • راه‌اندازی سه مرکز طرح ملی رحله ویژه دختران
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع